Следвайте Гласове в Да, може да се разговаря с БСП, но

...
Следвайте Гласове в Да, може да се разговаря с БСП, но
Коментари Харесай

Борисов: Може да разговаряме с БСП, но няма да подкрепим кабинет

Следвайте " Гласове " в 
Да, може да се беседва с Българска социалистическа партия, само че няма да подкрепим кабинет. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за концепцията на Корнелия Нинова да свика лидерска среща в опит да бъде формирано държавно управление. Нинова вярно се е насочена, само че това трябваше да го направи преди три месеца. Според Борисов късмет за държавно управление има единствено от партиите, които са управлявали до момента. Ако ни поканят, ще отидем, ние сме възпитани хора, акцентира Борисов, само че попита за какво Българска социалистическа партия не поддържа кабинета на проф. Габровски.

" Г-жа Нинова вярно се е подготвила, само че това трябваше да го създадем преди 2 месеца. Шанс за държавно управление има голям от партиите, управлявали до момента. Огромна опция има да се направи държавно управление ", сподели Борисов.
" Тикаме напред, само че с никаква скорост. Държавата няма визия, не стоим съществено извън. Вече опорките, че ГЕРБ са им отговорни завършиха. Ние се трансформираме вместо страна, в която " Съединението прави силата ", в общ брой от агитки. Да накараме гласоподавателите да се ненавиждат между тях ", добави водачът на ГЕРБ.
Ако можем да върнем машината на времето, можехме да разсъждаваме при какви условия можеше да стане кабинет - трябваше да се подпише публичен контракт, означи Борисов.

Ако се бяхме договорили авансово за няколко цели, нямаше проблем да подкрепим кабинет на Българска социалистическа партия. Тогава нямаше да има риск за партиите. Сега има риск - всички към този момент са в предизборна акция, разясни водачът на ГЕРБ.
С държавното управление на проф. Габровски ние предложихме отдалечени и специалисти. Но всички тогава взеха решение да мълчат. " Промяната " и Демократична България какво реализираха - декларация с 63 души, дори самата партия на " Промяната " не беше в цялостния си състав, с цел да гласоподава, напомни Борисов. Нашата позиция с случая ще бъде много-много твърда, тъй като имаме решение на Конгреса, сподели той.
Ние участваме внасяме, поддържаме и всички значими неща се случиха. Демократична България бяха в коалиция с Българска социалистическа партия допреди месец, също и Политическа партия. Заедно с " Български напредък ", в случай че си намерят и друга поддръжка, а те могат, могат да си създадат държавно управление и без нас. И тук опитът на Демократична България да кажат, че с Българска социалистическа партия не могат...ами те можаха до момента, а в този момент имало червени линии. Вече ги няма тези линии. Оръжието и поддръжката с военна техника за Украйна, това е законно, то няма да стои пред Демократична България и Българска социалистическа партия. Вече има закон и това е завършило. Ректорите за Козлодуй - не стоят към този момент на вниманието на Народното събрание, те са в закон. Северна Македония я няма като алена линия, те към този момент договарят с Европейски Съюз, с помощта на вас. Преговорите с Лукойл - те няма защо да спорят. За Шенген пък имат цялостната ин поддръжка на нас. Така че не мога да ги схвана за какво по този начин срамежливо желаят да се не помни един подобен интервал, сподели Борисов. 
Радев можеше да даде мандата на Демократична България, единствено в нашите глави, тъй като таки ни се искаше, уточни Борисов. Ние свикнахме кабинетите да са безлични, тъй като Радев си ръководи еднолично, означи още експремиерът.
„ Скандалите в страната са от „ Джемкорп “ до „ Биткойн “, ние се трансформираме от страна на съединението, което прави силата, в страна на агитки - вършим неща, с които караме гласоподавателите да се ненавиждат между тях “, регистрира Борисов и добави:
" Не може да отидеш в гранитна зала, да подпишеш контракт и след това да го скъсаш и да кажеш: ми ние го унищожихме ", сподели той за контракта с Джемкорп на Политическа партия.
 

 
Източници: " 24 часа ", epicenter.bg
 
 
 
 
 
17 Яну 202366317 Яну 20234517 Яну 202316617 Яну 202316417 Яну 202374217 Яну 20231030КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023309211 Яну 2023108517 Яну 202314128 Дек 2022944
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР